Κλείστε Ραντεβού

Αρχιτεκτονικά

φωτορεαλιστικά και ρεαλιστικά αρχιτεκτονικά σχέδια

04. Ανακαίνιση οικοδομής "Υδρόλιθος"

H oικοδομή βρίσκετε στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής. Ήταν ένα παλιό κτήριο που αγοράστηκε για να ανακαινιστεί και να χωριστεί σε μικρά διαμερισματάκια και studios. Το συγκεκριμένο έργο για το οποίο μελετήθηκαν και σχεδιάστηκαν οι τρισδιάστατες φωτορεαλιστικές αναπαραστάσεις, έγινε σε συνεργασία με τον αρμόδιο εργολάβο.

Εκτός από τις φωτορεαλιστικές απόψεις των εξωτερικών όψεων της οικοδομής μελετήθηκαν λεπτομερώς σε τρισδιάστατο σχέδιο οι κατόψεις όλων των διαμερισμάτων έτσι ώστε ο πελάτης να έχει τη δυνατότητα πλήρους αντίληψης των χώρων. Ο σχεδιασμός και η κατασκευή του συγκροτήματος έχει γίνει σε συνεργασία με την κατασκευαστική εταιρία Β. Σπάργιας & ΣΙΑ Ε.Ε και ήδη οι φωτογραφίες είναι σε διαφημιστικά προσπέκτους και στις ανάλογες ιστοσελίδες.

05. Flegra Beach Boutique Apartments

Το Flegra Beach Boutique Apartments το οποίο ήταν κτήριο καταστημάτων, ακαινίστηκε και άλλαξε χρήση. Διαθέτει πολύ μεγάλο περιβάλλοντα χώρο, 29 δωμάτια, εστιατόρια και beach bar με πολλές ξαπλώστρες.

Αρχικά έγινε μελέτη με φωτορεαλισμό και πολύ πριν τελειώσει το έργο οι φωτογραφίες ήταν σε τουριστικά γραφεία και sites για την ενοικίαση των δωματίων. Η θεά είναι καταπληκτική καθώς δίνει την αίσθηση στον καθέναν ότι μπορεί μέχρι και να αγγίξει την θάλασσα.