Ζητήστε Προσφορά ή Ραντεβού

Εσωτερική Διακόσμηση - Ανακαινίσεις

μελέτες εσωτερικών χώρων

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την εσωτερική αρχιτεκτονική διακόσμηση κτηρίων, επαγγελματικών χώρων και ξενοδοχείων. Σημαντικό για εμάς είναι η καλή και στενή συνεργασία με τον πελάτη, απο την αρχή μέχρι την ολοκλήρωση του έργου. Από το στυλ της διακόσμησης μέχρι το χρόνο παράδοσης και το κόστος διεκπεραίωσης του έργου.

Ζητήστε προσφορά και δείτε τι μπορούμε να σας προσφέρουμε!

01. Σπίτι στην Θεσσαλονίκη

Το σπίτι στην Κηφισιά Θεσσαλονίκης ανακαινίστηκε με στόχο τη δημιουργία ιδανικού, ζεστού περιβάλλοντος για το ξεκίνημα ενός νέου ζευγαριού. Η ζεστασιά που αισθάνεται κάποιος μπαίνοντας στο χώρο είναι αξιοζήλευτη. Το στυλ που κυριαρχεί είναι μοντέρνο με βιομηχανικές λεπτομέρειες. Το τουβλάκι έδωσε το χαρακτήρα του σπιτιού καθώς τοποθετήθηκε δίπλα στο τζάκι και στην κουζίνα. Τα μπάνια είναι τελείως διαφορετικά μεταξύ τους, σε διαφορετικά χρώματα και στυλ.

02. Βίλες στη θαλάσσα

Οι πολυτελείς κατοικίες κατασκευάστηκαν το 2016 από την εταιρία 'Spargias Bros' στη Χανιώτη Χαλκιδικής μπροστά στη θάλασσα. Οι συγκεκριμένες βίλλες διακοσμήθηκαν εσωτερικά για την ιδιοκτήτρια με το πιο μοντέρνο γούστο με σκοπό να πλαισιώσουν αρμονικά τη θέα της θάλασσας.

Το πλακάκι του δαπέδου μοιάζει με λευκό μάρμαρο και αποτελεί την ιδανική βάση για τα έπιπλα και την εσωτερική διακόσμηση. Το τζάκι κατασκευάστηκε με ίνοξ περίβλημα για να έχει αυτό το μοντέρνο αποτέλεσμα. Οι κρυφοί φωτισμοί μέσα από τις γυψοσανίδες πίσω από τα κρεβάτια είναι κάτι που δεν βλέπει κάποιος συχνά στο σπίτι του! Όλα τα δωμάτια διακοσμήθηκαν για να φιλοξενούν τα άτομα που θέλουν να χαλαρώσουν στην εξοχική τους κατοικία.

03. Κατοικία μπροστά στη θάλασσα

Εκεί που το κύμα συναντάει την αμμουδιά, στην παράλια του Χανιώτη Χαλκιδικής είναι τοποθετημένες οι συγκεκριμένες κατοικίες. Πρόκειται για μια νεόδμητη κατοικία που θα αφήσει κάθε επισκέπτη άφωνο.Ο σχεδιασμός του συγκροτήματος έχει γίνει έτσι, ώστε ο προσανατολισμός του να έχει θέα τη θάλασσα της Χανιώτης, ενώ τα ανοίγματα των μεζονετών, μελετήθηκαν ώστε να προσφέρουν ιδιαίτερα ευάερους και ευήλιους χώρους στο εσωτερικό των κατοικιών.

Πρακτικά, το βασικότερο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ενός τέτοιου σπιτιού, είναι ότι οι εξωτερικοί του χώροι είναι εκείνοι που φιλοξενούν το μεγαλύτερο μέρος της δραστηριότητας τους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ και σε όλα τα υπόλοιπα διαστήματα η διαμόρφωσή του θα πρέπει να είναι τέτοια που η τοποθεσία, η θέα, το φως και η θάλασσα να εξακολουθούν να πρωταγωνιστούν.

04. Μεζονέτες με θέα θάλασσα

Το συγκρότημα αποτελείται από 6 διώροφες μεζονέτες, οι οποίες είναι υπό κατασκευή, και βρίσκονται στη Χανιώτη Χαλκιδικής. Ο σχεδιασμός του συγκροτήματος έχει γίνει έτσι ώστε ο προσανατολισμός του να έχει θέα τη θάλασσα της Χανιώτης, ενώ τα ανοίγματα των μεζονετών, μελετήθηκαν ώστε να προσφέρουν ιδιαίτερα ευάερους και ευήλιους χώρους στο εσωτερικό των κατοικιών.

Κάθε μεζονέτα διαθέτει στο μπροστινό της μέρος προσωπικό κήπο με γκαζόν, και εφόσον τα σπίτια είναι προς πώληση, υπάρχει δυνατότητα κατασκευής πισίνας, ανάλογα με την επιθυμία του πελάτη.

Κάποια επιλεγμένα στοιχεία του οικισμού, όπως τα τζάκια, έχουν επενδυθεί με κόκκινο τουβλάκι, τονίζοντας με αυτόν τον τρόπο την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική τους ταυτότητα ενώ στο εσωτερικό των κατοικιών κυριαρχούν γήινα και ζεστά χρώματα και υλικά, όπως τα ξύλινα δάπεδα. Τα ιδιαίτερα άνετα μπάνια, διαθέτουν ντουζιέρα ή υδρομασάζ, και έχουν φυσικό φωτισμό και αερισμό.

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή του συγκροτήματος έχει γίνει σε συνεργασία με την κατασκευαστική εταιρία Β. Σπάργιας & ΣΙΑ Ε.Ε, και τα φωτορεαλιστικά σχέδια έχουν ήδη δημοσιευθεί σε περιοδικά και Internet.