Κλείστε Ραντεβού

Εσωτερική Διακόσμηση - Ανακαινίσεις

μελέτες εσωτερικών χώρων

05. Διαμέρισμα Loft στο Πευκοχώρι

Το διαμέρισμα loft ολοκληρώθηκε τέλη του 2016 και σχεδιάστηκε αποκλειστικά για να καλύψει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών. Το διαμέρισμα είναι δυόροφο και καλύπτει σύνολο 60m2. Eίναι ευρύχωρο, ηλιόλουστο και με σοφίτα με μεγάλο μπαλκόνι στον δεύτερο όροφο. Τα ακίνητα απέχουν μόνο 1 λεπτό (100μ.) από τη παραλία του Πευκοχωρίου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η αρχιτεκτονική και το design αυτής της κατασκευής βασίζεται στο καλοκαιρινό και ελαφρύ μοντέρνο στυλ που εναρμονίζεται με τον καταπράσινο χώρο όλου του συγκροτήματος. Όλα τα υλικά και τα διακοσμητικά προμηθεύτηκαν από το μαγαζί FΑΕΝΖΑ στην Χανιώτη Χαλκιδικής

06. Aνακαίνιση μπάνιου στην Θεσσαλονίκη

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την ανακαίνιση του μπάνιου σας από το σχεδιασμό μέχρι και την ολοκλήρωση του έργου. Διαθέτουμε ειδικευμένα συνεργεία και σας εγγυούμαστε την πιο γρήγορη και οικονομικότερη λύση για το χώρο σας.

Μπορούμε επίσης να διαθέσουμε όλα τα υλικά από το κατάστημά μας Faenza (πλακάκια - κόλες -καμπίνες - είδη υγιεινής – έπιπλα μπάνιου) σε πολύ συμφέρουσες τιμές.

07. Διαμέρισμα στην Θεσσαλονίκη

Το διαμέρισμα αυτό βρίσκετε στον Άγιο Γιάννη στη Θεσσαλονίκη. Η διακόσμηση εκφράζει την προσωπικότητα των ιδιοκτήτων που ήθελαν να έχουν ένα σπίτι χρηστικό, μοντέρνο, με χαρακτήρα. Κύριο ζήτημα του σχεδιασμού αποτέλεσε η επιλογή υλικών και η επεξεργασία μορφών που αντλούν την ιδέα τους από το βιομηχανικό design.

08. Κατοικία στο Σάνη Club

Η συγκεκριμένη κατοικία βρίσκεται στο συγκρότημα Σάνη club στην περιοχή Σάνη. Είναι μια τριώροφη μεζονέτα που αποτελείται από πέντε δωμάτια, τρία μπάνια και σαλοκουζίνα. Διαθέτει πισίνα και στο υπόγειο έχει κατασκευαστεί χαμάμ.Οι ιδιοκτήτες του είναι Ρώσοι και ήθελαν ένα άνετο και πολυτελές σπίτι όπου θα μπορούν να χαλαρώνουν και να απολαμβάνουν τη συγκλονιστική θέα στη θάλασσα, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών τους.

Επιθυμία τους ήταν στο σπίτι να κυριαρχεί το γαλάζιο χρώμα της θάλασσας και η πέτρα. Ο σχεδιασμός της κατοικίας έγινε με την τεχνολογία της 3d απεικόνισης πράγμα που συνετέλεσε να γνωρίζουν εξαρχής το design της μεζονέτας. Η διακόσμηση των δωματίων είναι εξαιρετικά προσεγμένη, κομψή και κυρίως ζεστή και έτοιμη να φιλοξενήσει φίλους των ιδιοκτητών από την πατρίδα τους.