Ζητήστε Προσφορά ή Ραντεβού

Προφίλ

η ομάδα μας

Το patrigeorgia.gr ανανεώθηκε σε novum.gr. Η εταιρεία μας πήρε νέο όνομα! Η ομάδα μας δεν σταματά να εξελίσσεται. Πάντα αναζητά το καλύτερο και το πιο μοντέρνο.

Παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών καθώς αναλαμβάνουμε έργα από το πρώτο τους στάδιο στην σχεδίαση, την επίβλεψη καθώς και την παράδοση του έργου μέχρι το αποτέλεσμα να είναι το επιθυμητό.

Κάθε χώρος για εμάς είναι μοναδικός και στόχος μας είναι με πολύ αγάπη και δημιουργικότητα να καταφέρουμε την ιδανική τελική του εικόνα.

ΑΝΘΗ ΣΠΑΡΓΙΑ

Ανθή Σπάργια: Σχεδιάστρια και Διακοσμήτρια
η εικόνα φορτώνει...
Ανθή Σπάργια: Σχεδιάστρια και Διακοσμήτρια

Η Ανθή Σπάργια γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στο Slovak University Of Technology στο Τμήμα Πολίτικων Μηχανικών στην Μπρατισλάβα, πρωτεύουσα της Σλοβακίας. Κατέχει Master στο ίδιο αντικείμενο με εξειδίκευση στον κατασκευαστικό τομέα. Είναι κάτοχος της αγγλικής γλώσσας καθώς σπούδασε και σε αυτήν. Γνωρίζει να χειρίζεται τα αρχιτεκτονικά προγράμματα Autocad, Archicad, Photoshop και Artlantis δισδιάστατου και τρισδιάστατου σχεδιασμού.

Είναι γνώστης της διαδικασίας έκδοσης οικοδομικών αδειών καθώς και απόλυτα εκπαιδευμένη σε επίβλεψη εργασιών από συνεργεία. Συναντώντας έναν καινούργιο χώρο, ξεκινά από μια ιδέα και υλοποιεί κάτι νέο, πραγματοποιήσιμο και μοναδικό. Μέρος της έμπνευσής της αποτελεί η πολυετή παρακολούθηση των νέων τάσεων σε εκθέσεις διακόσμησης καθώς και ο ασταμάτητος ζήλος της για νέα στυλ και πρωτότυπες κατασκευές. Αγαπημένο της στυλ είναι το bohemian ενώ δεν διστάζει να το συνδυάσει με μίνιμαλ στοιχεία. Φυσικά αυτό δεν την εμποδίζει στο να προσαρμόσει το γούστο της σε κάθε είδους στυλ που ο πελάτης επιθυμεί.

Παράλληλα με τη διακόσμηση, σε συνεργασία με την Πάτρη Γεωργία έχει αναλάβει την διακόσμηση και ανανέωση του γνωστού καταστήματος με είδη σπιτιού, έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, δομικά υλικά, είδη υγιεινής και διακοσμητικά είδη, «FAENZA» στην Χανιώτη, Χαλκιδικής.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΠΑΡΓΙΑ

Αλεξάνδρα Σπάργια: Μηχανολόγος Μηχανικός
η εικόνα φορτώνει...
Αλεξάνδρα Σπάργια: Μηχανολόγος Μηχανικός

Η Αλεξάνδρα Σπάργια γεννήθηκε και σπούδασε στη Θεσσαλονίκη Μηχανολόγος Μηχανικός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Είναι γνώστης της διαδικασίας έκδοσης οικοδομικών αδειών, της ρύθμισης αυθαιρέτων, των μελετών θερμομόνωσης ΚΕΝΑΚ και των ενεργειακών επιθεωρήσεων (ΠΕΑ).Τέλος γνωριζει να χειρίζεται το αρχιτεκτονικό πρόγραμμα Autocad.

Ακόμη, μπορεί να αναλάβει έκδοση σημάτων λειτουργίας ξενοδοχειακών μονάδων και ενοικιαζομένων δωματίων από τον ΕΟΤ σύμφωνα με τις προδιαγραφές.

Οι ιδέες της είναι πάντα πραγματοποιήσημες και πρωτότυπες ενώ βασικό της χαρακτηριστικό είναι η ταχύτητα με την οποία διαχειρίζεται τα έργα σε εξέλιξη.

Παράλληλα ,σε συνεργασία με την Πάτρη Γεωργία έχει αναλάβει την λειτουργία και επίβλεψη του γνωστού καταστήματος με είδη σπιτιού, έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, δομικά υλικά, είδη υγιεινής και διακοσμητικά είδη, «FAENZA» στην Χανιώτη, Χαλκιδικής.

ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΡΗ

Η Γεωργία Πάτρη
η εικόνα φορτώνει...
Η Γεωργία Πάτρη

Η Γεωργία Πάτρη γεννήθηκε και σπούδασε interior design στη Θεσσαλονίκη στο ΙΕΚ ΑΚΜH. Απέκτησε τεράστια εμπειρία στη διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων λόγω της πολυετούς δημιουργίας κι εργασίας της πάνω σε δισδιάστατο και τρισδιάστατο σχεδιασμό αλλά και λόγω της συμμετοχής της σε γνωστές εκθέσεις διακόσμησης που πραγματοποιήθηκαν εντός και εκτός Ελλάδας. Από πολύ νεαρή ηλικία συνεργάστηκε με γνωστά καταστήματα επίπλων της Θεσσαλονίκης αποκτώντας έτσι πολύτιμη εμπειρία αλλά και γνώσεις.

Εξειδικεύτηκε στη διακόσμηση και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων, παραδοσιακών ξενώνων, εμπορικώv καταστημάτων, διαμερισμάτων και μονοκατοικιών. Ακολουθώντας το ρεύμα της εποχής χρησιμοποιεί την τεχνική της φωτορεαλιστικής αναπαράστασης όλων των σχεδιαστικών προτάσεων.

Σε συνδυασμό πάντα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του πελάτη, αναλαμβάνει όλα τα στάδια προς την υλοποίηση του υπό μελέτη χώρου, από την αρχική ιδέα και ογκοπλασία, μέχρι και την τελευταία διακοσμητική λεπτομέρεια.

Γνωρίζει να χειρίζεται τα αρχιτεκτονικά προγράμματα Autocad, Archicad και Artlantis δισδιάστατου και τρισδιάστατου σχεδιασμού.

Παράλληλα με τη διακόσμηση, έχει την οργάνωση και επίβλεψη του γνωστού καταστήματος με είδη σπιτιού, έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, δομικά υλικά, είδη υγιεινής και διακοσμητικά είδη, «FAENZA» στην Χανιώτη, Χαλκιδικής.