Ζητήστε Προσφορά ή Ραντεβού

Επαγγελματικοί Χώροι

μελέτες επαγγελματικών χώρων

Μεγάλο κομμάτι ενασχόλησής μας είναι οι επαγγελματικοί χώροι. Όταν πρόκειται για τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και την διακόσμηση της δικής σας επιχείρησης είναι δική μας υποχρέωση να τον κάνουμε να ξεχωρίσει. Δημιουργούμε χώρους με μοναδικό στυλ και ιδιαίτερη ταυτότητα. Επιδίωξη μας είναι να διευκολύνουμε τον πελάτη να καταλήξει στο στυλ που του ταιριάζει με εντυπωσιακό και γρήγορο αποτέλεσμα.

Δείτε τα δείγματα από κάποιους επαγγελματικούς χώρους που έχουμε σχεδιάσει και κλείστε ραντεβού χωρίς δεύτερη σκέψη!

01. Εστιατόριο Canela by Blue Carpet

Σε έναν μοναδικό καταπράσινο χώρο, όπου όλα είναι εναρμονισμένα με το μαγευτικό φυσικό περιβάλλον της Χαλκιδικής, το εστιατόριο Canela δίνει την ευκαιρία σε κάθε επισκέπτη του να νιώσει την απόλυτα πολυτελή εμπειρία γαστρονομίας. Τα αναπαυτικά καθίσματα του εστιατορίου του πολυτελούς ξενοδοχείου Blue Carpet Suites, οι μεγάλες τραπεζαρίες, οι πολυτελείς καναπέδες και η μαγευτική θέα της θάλασσας, σε συνδυασμό με διακεκριμένες επιλογές νόστιμων πιάτων και εκλεκτών ποτών, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα που θα σας καθηλώσει. Το στυλ της διακόσμησης είναι minimal με πινελιές εργοστασιακού.

Επισκεφθείτε το website του Εστιατορίου: www.bluecarpetsuites.gr/canela

02. Κάβα Παντελίδης Βασίλης

Η Κάβα βρίσκεται στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης στην κεντρική οδό Κύπρου. Πραγματοποιήθηκε ολοκληρωτική ανακαίνιση του εσωτερικού, βελτίωση της όψης καθώς και παραχώρηση άδειας μικρής κλίμακας μηχανικού. Σιδηροκατασκευές, ξύλινα ράφια, βαφή πατητής τσιμεντοκονίας και λεπτομέρειες τζαμιού δίνουν το αποτέλεσμα ενός πολυτελούς καταστήματος με cozy ύφος που κρατάει το ενδιαφέρον του πελάτη ζωντανό κάθε φορά που εισέρχεται σε αυτό.

Επισκεφθείτε τη σελίδα της Κάβας στο Facebook: Cava Pantelidis V

03. Κατάστημα Faenza art in tiles

Η Faenza art in tiles είναι ένα κατάστημα στην Χανιώτη Χαλκιδικής. Εμπορεύεται όλα τα υλικά και προϊόντα που έχουν σχέση με την ανακαίνιση καθώς και την κατασκευή έργων. Τα τελευταία 10 χρόνια στο κατάστημα έχουν προστεθεί μεγάλη ποικιλία διακοσμητικών και επίπλων. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει κάθε χρόνο την σωστή τοποθέτηση και διακόσμηση των ειδών αυτών με σκοπό την καλύτερη και γρηγορότερη το δυνατόν πώληση των ειδών.

Διάφοροι συνδυασμοί σε όλα τα στυλ τοποθετούνται σε όλη την έκταση του καταστήματος προκειμένου να ικανοποιούν τα γούστα κάθε πελάτη. Με την βοήθεια εκπαιδευμένου προσωπικού θα βρείτε τι ταιριάζει και στο δικό σας σπίτι.

Επισκεφθείτε το website του Καταστήματος: www.faenza.com.gr

04. Spa Room in Blue Carpet Luxury Suites Hotel

Το spa room βρίσκεται στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής στο ξενοδοχείο Blue Carpet Luxury Suites. Με σκοπό την δημιουργία ενός χώρου ευεξίας δημιουργήσαμε αυτόν τον χώρο ο οποίος περιλαμβάνει χώρο θεραπείας μασάζ, σάουνα καθώς και εξωτερικό τζακούζι. Το στυλ που δόθηκε έπρεπε να ταιριάζει με την φιλοσοφία του ξενοδοχείου ενώ συγχρόνως να εναρμονίζεται με το φυσικό περιβάλλον γύρω του. Χαλιά, μεγάλες μαξιλάρες και πλεχτά δίνουν την αίσθηση της χαλάρωσης και μας ταξιδεύουν στην Μέση Ανατολή.

Επισκεφθείτε το website του Ξενοδοχείου: www.bluecarpetsuites.gr