Κλείστε Ραντεβού

Ξενοδοχεία

μελέτες ξενοδοχείων

05. Alkionides Boutique Rooms

Ακριβώς μπροστά στην παραλία του Πολύχρονου δημιουργήθηκαν αυτά τα τέσσερα apartments ιδιαίτερης αισθητικής. Είναι τα ‘Alkionides Boutique Rooms’. Οι ιδιοκτήτες τους ήθελαν να αναβαθμίσουν το ιδιόκτητο κτίριο στο ισόγειο του οποίου υπάρχει ταβέρνα την οποία λειτουργούν οι ίδιοι επί σειρά ετών. Με την τεχνολογία της 3d απεικόνισης κατέληξαν να επενδύσουν όλο το κτίριο με πέτρα ούτως ώστε να φαίνεται σαν παλιό αρχοντικό.

Τα δωμάτια που βρίσκονται στο 2ο όροφο διακοσμήθηκαν με διαφορετικό design το καθένα και τα χρώματά τους διαφέρουν ανάλογα με το ύφος τους. Διαθέτουν κρεβάτια με ουρανούς, ταπετσαρίες, μπάνια με πέτρινους νιπτήρες και ψηφίδες, χρυσούς καθρέφτες, κομότες με έντονα χρώματα και κουρτίνες που δημιουργούν μια μοναδική ζεστασιά στον επισκέπτη. Τα apartments είναι πολυτελή αλλά με πολύ νατουραλιστικό ύφος και είναι ιδανικά για μια υπέροχη διαμονή με φόντο το εκπληκτικό γαλάζιο της ελληνικής θάλασσας.

Επισκεφθείτε το website του Ξενοδοχείου: www.alkionideshotel.gr

06. Minthi Boutique Apartments

Το Μinthi Boutique Apartments βρίσκεται μόλις 250 μέτρα από την παραλία της Χανιώτης και 150 μέτρα από το κέντρο του χωριού. Προσφέρει κλιματιζόμενα διαμερίσματα με μοναδική μοντέρνα διακόσμηση στα δωμάτια και στο καθιστικό καθώς και πλήρως επιπλωμένες βεράντες. To στυλ της διακόσμησης που το χαρακτηρίζει είναι το μοντέρνο καθώς συνδυάζει νέες ιδέες βασισμένες στις διαχρονικές ξύλινες λεπτομέρειες.

Επισκεφθείτε το website του Ξενοδοχείου: www.minthiboutiqueapartments.com

07. Ενοικιαζόμενες βίλες Πευκοχώρι

Οι ενοικιαζόμενες μεζονέτες 'White Pearl Villas' βρίσκονται στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής και κατασκευάστηκαν το 2016. Οι ιδιοκτήτες ήθελαν κάτι πιο εντυπωσιακό από ότι έχουμε συνηθήσει στην περιοχή της Χαλκιδικής και το καταφέραμε μαζί. Οι βίλλες αυτές μπορούν να φιλοξενήσουν έως 10 άτομα και να καλύψουν όλες τις απαιτήσεις των πελατών τους.

Η μοντέρνα αλλά και ταυτόχρονα διαχρονική διακόσμηση φαίνεται σε κάθε χώρο, εξωτερικό και εσωτερικό. Τα μπάνια σχεδιάστηκαν με τα τελευταία βήματα της αρχιτεκτονικής πλακιδίων. Εξωτερικά κυριαρχεί η πέτρα και το λευκό χρώμα. Εσωτερικά κυριαρχούν τα ψηλά κεφαλάρια, οι εντυπωσιακοί πολυέλαιοι, οι καθρέφτες και τα γήινα χρώματα.

Επισκεφθείτε το website του Ξενοδοχείου: www.white-pearl.gr